M2M building & design

Op een proactieve wijze diensten leveren, dat is wat M2M voor u doet. Dit bieden wij op het gebied van ontwikkeling, realisatie, inrichting, revitalisatie en onderhoud van en in zorginstellingen, vastgoed, turnkey projecten, bedrijfspanden en luxewoningen.


M2M building & design
bedenkt, ontwerpt en begeleidt
het gehele proces

Wat we doen

M2M building en design realiseert alle bouwprojecten. Hierin ondersteunen wij u in het gehele proces. M2M ontwerpt, begeleidt en realiseert. Zoekt u gewoon een no-nonsense bedrijf die u van A tot Z precies uitlegt wat bij een verbouwing komt kijken en wat u qua financiën kwijt bent? Zoek vooral niet verder, u heeft nu een geschikte partij gevonden.

Ontwerpt

Alle eisen en wensen worden omgezet in een gedetailleerd ontwerp en vertaald dit naar een nauwkeurige calculatie.

Begeleid

Tijdens het gehele bouwproces begeleid en bewaakt M2M het proces en de kosten.

Realiseert

Het gehele bouwproces in een zo kort mogelijk tijdsbestek met een hoge kwaliteitsnorm naar volle tevredenheid van de klant opleveren.

Op een proactieve wijze diensten leveren, dat is wat M2M voor u doet.

M2M building & design

Marcel is mede oprichter van M2M. Na het volgen van een technische opleiding is Marcel gestart als junior-calculator bij een groot Nederlands bouwbedrijf waar hij zich middels diverse aanvullende opleidingen, drie uiteenlopende bouwbedrijven met allen hun eigen specialiteiten en meer dan 20 jaar ervaring heeft ontwikkeld tot de gedreven persoon voor het realiseren van mooie dingen van nu.

Marco is mede oprichter van M2M. Na het volgen van diverse bouwkundige opleidingen heeft Marco in de praktijk meer dan 25 jaar ervaring opgedaan. Gestart als timmerman bij een traditioneel bouwbedrijf, om vervolgens in verschillende takken van sport als zowel uitvoerder, werkvoorbereider en projectleider werkzaam te zijn geweest. Hij heeft zich ontwikkeld tot de punctuele duizendpoot welke hij nu is.

Wij zijn lid van Bouwend Nederland